Редактор: e-mail: Кадър бТВЖена ми се смя на писмото на Виолета Сечкова.

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВЖена ми се смя на писмото на Виолета Сечкова.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Жена ми се смя на писмото на Виолета Сечкова

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Жена ми се смя на писмото на Виолета Сечкова. Българската прокуратура не откри коя е Мата Хари, в случай че българският министър председател описа за нея. Не съм споделил, че Мата Хари е Виолета Сечкова, моята работа като политик е доказателствата да бъдат събрани от прокуратурата. Сложих фотографията на Виолета Сечкова, тъй като това нейно предопределение като почетен консул на Южна Корея демонстрира мъчно обясними от позиция на формалното действие на институциите подскоци в развиването на определни хора, които са към Борисов.

Така Христо Иванов разяснява абсурда сред него и Виолета Сечков в „ Тази заран “ по бТВ. Както е известно, водачът на „ Да, България “ написа пост в обществената мрежа, в който загатна, че Виолета Сечкова е дамата, снимала от спалнята на Бойко Борисов. Постът бе съпроводен със фотография на Сечкова. Впоследствие тя му отговори с писмо до неговата брачна половинка Йорданка

Не знам коя е Мата Хари, а и не е моя работа. Въпросът е институциите в България, прокуратурата, да открият коя е Мата Хари. Въпросът е Борисов да излезе и да отговори на този въпрос: Коя е Мата Хари? Съжалявам, в случай че съм основал дискомфорт на някой с този пост, само че като политик съм задължен да задавам въпроси и да получавам отговори. Няма никакъв проблем да обясня на моите синове за какво задавам тези въпроси, по-трудно ще ми е, в случай че мълча. Не скърбя за този пост за Сечкова, ние сме длъжни да слагаме тези въпроси за неофициалния кръг към Борисов. Постът ми е не жълт, аз като политик желая отговори. Да демонстрираме неналичието на отговор на тези въпроси, става дума за един неофициален кръг към Борисов, който е час от неофициалния модел на конституционната власт и съществува в областта на омертата. Тези хора са определени да бъдат част от тази орбита, сподели още Христо Иванов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР